Ki vagyok, egyáltalán mit akarok én, Bertha Szilvia, Gödöllő és környéke képviselőjelöltje?

Választás választás után, immár 28 éve. Pártok jönnek és mennek, politikusok ígérnek és hazudnak, az emberek hisznek és csalódnak. Mert hiába reménykedünk, a lényeg három évtizede változatlan.

Nem volt könnyű ilyen körülmények között ezt a politikai tájékoztatót elkészítenem…

2008 óta politizálok aktívan, akkor még egy másik pártban kezdtem. Családommal együtt szívünk, lelkünk, teljes egzisztenciánkat odadobtuk a reménybeli gyökeres változás érdekében.

Listáról bekerült országgyűlési képviselőként négy év parlamenti küzdelem után be kellett látnom, hogy a változás elmarad, a fiatal forradalmárok besimultak a klasszikus gyűlölködő politikai játszmákba, a közérdek helyett a pártpolitikai érdekek, a tartalom helyett a marketing lett a lényeg. Én pedig csalódottan, fájó szívvel, de megkönnyebbülve hagytam ott hiteltelenül magyarázkodó egykori frakciótársaimat.

Ennél sokkal nehezebb volt itthon, a választókerületi barátaim elé állni. Sokat dolgoztunk és küzdöttünk együtt, mert bár a körzetben nem engem választottak egyéni képviselőjükké az emberek, de bejutva a Parlamentbe rengeteg tabuként kezelt helyi problémát karoltam fel – a Hungaroring zajszennyezésétől az iskolabezáráson és közbiztonsági kérdéseken keresztül a szemétszállításig –, és próbáltunk rá megoldást keresni, akár helyi demonstrációk keretében is felhívva rá a figyelmet. Ezek után sok erő kellett ezek előtt az emberek előtt annak kimondásához: abban a pártban már nem látok reményt és lehetőséget a szebb jövőre, és bár két éven át próbáltam javítani a gondolkodási irányon, elbuktam. Eme barátok többsége a mai napig nem tudta feladni a hiú reményt.

Én azonban, a politikába nem egy politikai párt szolgálatáért, hanem a magyar családok és a magyar tudat felemeléséért léptem be. Ezen a szándékomon mit sem változtatott az, hogy az először jónak látszó eszköz, a párt, kicsorbult.

A cél maradt, csak új eszköz kell a tönkrement helyett. Ezért néhányan 2015-ben elkezdtük építeni az „ÉRTÜNK ÉRTETEK – a hiteles párt”-ot, melynek elnöke és egyben szakmai vezetője is vagyok. Szervezetünk civil szervezetek és mozgalmak szövetségeként mára országos szervezettségű. Szókimondó, szakmaiságon alapuló, de megalkuvások nélküli hazafias politikai irányvonalunk miatt a médiába természetesen szinte egyáltalán nem találkozhatnak velünk.

Mik céljaink? Még egy nemzetinek tartott kormánynak is szüksége van a józan, hazaszerető kritikára. Miért? Mert óriási a nemzetközi pénzhatalmi nyomás, és mert az ember gyarlósága hatalmon csak egyre nő. Ezeken a buktatókon, kontroll nélkül, a legnagyobb jó szándék is eltérül… Láthatjuk, ha máson nem, a korrupción biztosan! A mainál sokkal nagyobb arányú bérnövekedés beindítása, s velük együtt a nyugdíjak dinamikus emelése, a devizahitelekből kialakult adósságválság valódi és végleges megoldása kártérítésekkel együtt, a mindent elborító korrupció megfékezése, az egészségügyben az ingatlanfejlesztések után végre az ellátás színvonalának ugrásszerű javítása, az oktatás alapokig történő átalakítása – ezeket az immár 8, vagy inkább 28 éve hiányzó reformokat végre ki kell kényszerítenünk, bármely kormányból!

S mivel lehetne javítani a környék lakosságának életén? Erről nézzék meg az alábbi, Szilas Tv-ben készült interjút, melyben végig erről beszélek. Közlekedés, közbiztonság, kerékpárút és turizmus, megélhetés, egészségügy és oktatás. De mindenekelőtt, pártpolitikai érdekektől mentes munka, együttműködés! A képviselő és a településvezetések, polgármesterek között…

Mit tehet Ön ezért? Támogasson szavazatával engem, Bertha Szilviát és az ÉRTÜNK ÉRTETEK-et!

Aszód, Bag, Domony, Galgamácsa, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Isaszeg, Kartal, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa,  Szada, Vácegres, Váckisújfalu, Verseg.

Négy gyermekes édesanyaként, kétszeres közgazdászként én a nemzet jövője, a magyar családok mellett teszek hitet!

Bertha Szilvia képviselőjelölt

ÉRTÜNK ÉRTETEK

berthaszilvia.hu

ertunkertetek.hu