7
jún

Ha nincs résen, így döntik el mások Ön helyett, kire szavazzon!

Szűr Krisztina A politikus mint piktogramm megnyitása
3
ápr

Ki vagyok, egyáltalán mit akarok én, Bertha Szilvia, Gödöllő és környéke képviselőjelöltje?

Választás választás után, immár 28 éve. Pártok jönnek és mennek, politikusok ígérnek és hazudnak, az emberek hisznek és csalódnak. Mert hiába reménykedünk, a lényeg három évtizede változatlan. Nem volt könnyű ilyen körülmények között ezt a politikai tájékoztatót elkészítenem… 2008 óta politizálok aktívan, akkor még egy másik pártban kezdtem. Családommal együtt szívünk, lelkünk, teljes egzisztenciánkat odadobtuk a reménybeli gyökeres változás érdekében.

Tovább

3
feb

Az őshonos nemzeti kisebbségek védelme

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK az őshonos nemzeti kisebbségek védelmében! Minden tagunkat és szimpatizánsunkat kérjük, hogy csatlakozzon, és írja alá akár online is ezt az EU-s polgári kezdeményezést! Kényszerítsük rá az Európai Bizottságot, hogy foglalkoznia kelljen a magyar kisebbségeket érő erőszakos beolvasztással! Minden fronton “támadjunk” nemzettestvéreink védelmében! Csak egy aláírás itt: http://www.jogaink.hu/ Kérjük, terjesszék megosztással, a közösségi oldalakon részt nem vevő ismerőseiknek

Tovább

8
jan

Diáktüntetés? Miért? Mi ellen? Kiért? Ki ellen?

Szabadság, lehetőség, felelősség… A politikusok, a szakértők, és összességében a felnőtt világ szégyene lesz, ha valóban a gyerekeknek kell lázadással kiharcolniuk az új szemléletű és gyakorlatú oktatási rendszert!

13
dec

Amire a magyar nem-zsidók választ szeretnének kapni

2017.12.11-én a Likud nemzetközi igazgatója megpróbálta közvetlenül befolyásolni a magyar zsidók politikai véleményalkotását, felhívva a figyelmet a szavazói antiszemitizmus veszélyeire.

12
dec

Milyen abszurditásokra mutat rá a Jobbik 331milliós bírsága?

Édes hazám. Abszurdisztán! Hűség, betyárbecsület, törvény és erkölcs?

8
dec

Nyílt levél dr. Orbán Viktorhoz, Magyarország miniszterelnökéhez

Tisztelt Miniszterelnök úr! Valódi hazafias érzelmeiben és az országért érzett felelősségtudatában reménykedve hívom fel figyelmét „Soros és migráns” propagandájuk kártékony voltára, mellyel mára a hirdetett szándékukkal – mely egyezik a miénkkel – pont ellenkező eredményt ért el.

3
dec

Az árulás ezer arca: “migráns rugdaló” László Petra esete a Jobbikkal és a Fidesszel

A bajba került László Petrát magára hagyó, sőt, ellenségként kezelő, eláruló Jobbik hányja a hölgy szemére, hogy munkát vállalt egy Jobbikkal nem baráti médiánál?

22
nov

A zaklatási ügyek margóján

Még véletlenül sem szeretnék ítélkezni az egyes kirobbanó esetek kapcsán. Nem is lehet, mert nem voltunk ott, és sokszor évtizedek távlatából, szigetes emberi emlékek alapján kellene dönteni. Nem akarok. Szerencsére, nem is kell.

20
nov

Soros György, a cuki

Távol álljon tőlem, hogy életrajzi elemeket vonjak ide, annál is inkább, mert életeseményeiről elmondott emlékei jelentősen eltérnek azok egyéb szereplőinek emlékeihez képest. Sorosnak pedig van rá pénze, hogy a saját verzióját folyassa a csapból is, míg a többieknek nincs. Így aztán meg is tudja teremteni a filantróp illúziót.